Tarieven

 

 

Therapeutische behandelingen, 60 minuten € 55,00  ( Vergoeding mogelijk afhankelijk van uw verzekeringspolis. )

  • Shiatsu

  • Klassieke en Segmentale massage

  • Voetreflexzone

  

 

Stoelshiatsu, 20 minuten € 30,00 (Niet declarabel!)

Ook in bedrijven mogelijk. Tarief bepaling voor bedrijven gaat in overleg.

 

 

Ontspanningsmassage, € 55,00 (Niet declarabel!)Cadeaubonnen (Niet declarabel!)

Verras iemand met een cadeaubon voor een behandeling bij Massage praktijk In Balans. De cadeaubon moet binnen een jaar na afgifte besteed worden. Bonnen zijn niet inwisselbaar voor geld.Afspraak maken:

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met 0512-382359. Bij geen gehoor kunt U de voice mail inspreken. Ik bel U dan zo spoedig mogelijk terug.

U kunt ook mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Intake gesprek

 

Voorafgaand aan de behandeling krijgt U eerst een intake gesprek. Zo probeer ik een zo volledig mogelijk beeld van de cliënt te vormen, Hierin stel ik U vragen over uw gezondheid en klachten waarvoor U komt, uw leefgewoonten, sociale omgeving en werksituatie. Naar aanleiding hiervan stel ik een diagnose vast en ga een behandelplan opmaken, welke ik daarna met U bespreek.Algemene voorwaarden:

  • Contante betaling of overmaken per bank, in de praktijk is geen mogelijkheid tot pinnen.

  • Bij verhindering minimaal 24 uur van te voren per telefoon afmelden, anders wordt het consult in rekening gebracht . Telefoon nummer 0512-382359.